Min egen rejse gennem livet

Udfordringer, inspiration og udvikling

Mystik & medfødt intuition

Jeg har altid haft et rigt indre liv med stor fantasi, og kunne tidligere drømme mig langt væk fra hverdagen. Jeg søgte magien i livet, var draget af det mystiske og uforklarlige. De interesser havde jeg indimellem svært ved at finde i jævnaldrende, så trods jeg havde mange venner, fik jeg ofte en følelse af ikke helt at passe ind. Senere i livet har jeg været så heldig, at blive beriget med de dejligste mennesker, der rummer mig med alt hvad jeg indeholder og som deler nogle af de samme værdier og interesser.

Siden jeg var helt lille, har jeg kunne mærke andre menneskers energier, lige så snart jeg trådte ind i et rum. Jeg kunne nemt afkode hvilket humør de var i og mærkede tydeligt i min mave, hvis noget føltes forkert eller var usagt og lå mellem linjerne. Den evne, er senere hen blevet en af mine største styrker og vigtigste pejlepunkt i mit liv. Den giver mig en styrke, i at kunne hjælpe andre mennesker med at se og forstå de dybere lag af deres følelser, samtidig med at den hjælper mig til at mærke, hvornår noget føles rigtigt og forkert i mit eget liv og dermed hvornår jeg er ude af rette kurs.

Lyttede til min krop

Jeg har mange år vidst at der var en klar sammenhæng mellem hvad vi tænker, føler og det vores krop giver udtryk for. Jeg har bare ikke helt vidst hvordan. Det behov for at finde svar og konkrete værktøjer, til at lære mig selv og verden bedre at kende, startede tidligt min søgen.

Behovet tog for alvor fart, da jeg i tyverne fik konstateret en kronisk tarmsygdom og akut måtte opereres. Det var vigtigt for mig at finde ud af, hvad det var, at min krop prøvede at fortælle mig, og jeg ønskede inderligt at finde en måde, at hjælpe mig selv tilbage i balance. Det lykkedes efter flere år og i dag betragter jeg mig selv som helt rask. Det har været en laaaang rejse, hvor jeg har prøvet mange forskellige behandlingsformer, taget alverdens kosttilskud og lært forskellige teknikker til at arbejde med både krop & sind, før jeg fandt det der føltes rigtigt for mig. På den rejse har jeg lært at lytte til min krop, anerkendt hvor meget krop & sind hænger sammen og ved nu hvordan jeg får den tilbage i balance, hvis jeg har presset mig selv for hårdt. For det sker stadig indimellem :).

En stor beslutning

I 2017 lavede et stor skift i mit liv. Her var jeg ansat i et rigtig godt og fastlønnet job i tv-branchen igennem flere år, som jeg havde været rigtig glad for, men på et tidspunkt kunne jeg tydeligt mærke i min mave, at der skulle ske noget nyt. Jeg havde et brændende ønske om, at få forenet alle sider af mig selv i mit kommende arbejde, så derfor besluttede jeg at sige mit job op, uden at vide præcist hvad der skulle ske derfra. Der var ingen indtægt og ikke noget andet job der stod og ventede. Jeg ville i gang med at skabe mit eget. Det var en kæmpe beslutning for både mig og min familie, som krævede lang tids overvejelse og mange snakke, men jeg mærkede hurtigt den fulde opbakning jeg havde fra min familie, til at følge mit hjerte. Det hjalp mig i den grad, til at gå fra, at vågne om natten med bekymringer om fremtiden, til på et tidspunkt at overgive mig til det jeg mærkede i min mave.

Undervejs arbejdede jeg rigtig meget med mine begrænsende overbevisninger og manglende tillid til mine egne evner. På et tidspunkt slap følelserne og de gamle overbevisninger, samtidig med jeg bevidst valgte at følge tilliden til mig selv og universet om, at tingene ville flaske sig præcist som de skulle og på bedste vis for mig og min familie. Det var en stor lettelse, jeg var lige pludselig ikke i tvivl længere og havde helt ro i maven. Selv om jeg ikke kendte vejen, så mærkede jeg tydeligere end nogensinde mig selv og hvad der føltes rigtigt og da jeg fandt modet til at gøre noget ved det, løftede det i den grad mit selvværd og troen på mine egne evner.

I den process er jeg DYBT taknemmelig for at min dejlige familie og venner, der alle har givet mig deres ubetinget kærlighed og opbakning i at finde min vej. Det betyder alverden ♥

Det at være mor til vores to højtelskede børn, vil altid være min største inspiration i livet, til dagligt at forsøge at være den bedste udgave af mig selv.

MIT CV

Uddannelser i krop & sind

  • Matrix Reimprinting (2018)
  • Børne-EFT konsulentoverbygning (2018)
  • META Health Practitioner/ Tankefeltsterapi & EFT (2017)
  • Spirituel Lederuddannelse (2016)
  • Bach Terapeut (2004 og 2008)
  • Intuition & guidance (2002 og 2011)

…og en hulens masse weekendkurser og workshops i sundhed, krop & sind og alternative behandlinger, igennem de sidste 20 år.

20 år i mediebranchen

Jeg har altid været meget dedikeret til mit arbejde i tv-branchen og befundet mig rigtig godt I de udfordringer, den store variation og korte deadline jeg har arbejdet under i mine jobs. Igennem de år har jeg lært virkelig meget af de dygtige mennesker, jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med. Det er en branche der altid vil stå mit hjerte nær.

TV 2 (6 år), DR (3 år), Metronome Productions (3 år), STORM Productions (3 år) og nogle år som freelancer eller med projektansættelser.

Jobs…

Nyhedsvært, researcher, idéudvikler, projektleder, produktionsleder, regissør, operations manager.
Jeg har været med til at producere alt fra underholdnings-tv, børne-tv, nyheder til reklamefilm og events. Jeg var blandt andet med til at starte en virksomhed op, der var nogle af ”first movers” indenfor HD (High Defintion) og har ellers arbejdet flere år både som fastansat og freelancer i produktionsmiljøet.

Kurser:

TV-tilrettelæggelse, Journalist kursus m.m.