Mia Kragh Sylvest

Børnehold – REN forkælelse på det indre plan!

Et pusterum hvor barnet gennem leg, positiv energi, meditation og forskellige trivseløvelser får styrket sin bevidsthed og sit selvværd.

Mit hjerte brænder SÅ meget for at hjælpe børn, med i højere grad at mærke og have tillid til deres egen indre styrke og at de er præcis som de skal være. Vi lever i en verden i dag, hvor børns hverdag ofte er fyldt op med lange skoledage, mange forventninger, pres og utallige indtryk mange steder fra. Der er meget få pusterum, hvor børn blot kan være og hvor det KUN handler om at få fyldt god energi på alle indre konti.

I dag er det almen viden, at det styrker og er sundt for børn (lige så vel som voksne) at være fysisk aktive, jeg tror på at det er lige så vigtigt at børn styrkes indefra, for at trives og være sunde og stærke på alle planer. Dette rum glæder jeg mig SÅ meget til at skabe for børnene. Et rum hvor der er et stærkt og sundt fællesskab børnene imellem, med tillid og støtte til hinanden.

For mig er det helt afgørende, for at børnene føler sig godt tilpas, at de bliver mødt i øjenhøjde og med masser af nærvær og omsorg. Derfor er det også vigtigt, at børnene selv er med til at vælge, hvilke lege og øvelser de har lyst til at fylde i vores tid sammen, for på den måde at være medbestemmende og blive lyttet til. Det at de selv mærker efter I hvad de har lyst til, tror jeg på, er med til at styrke dem og i højere grad give dem en større lyst til at engagere sig i lege, øvelser og ikke mindst fællesskabet med de andre børn.

Dette forløb vil være noget for dit barn, hvis du:


Tror på, at jo mere dit barn styrkes indefra, jo bedre er dit barn generelt rustet og jo bedre trives det.


Synes dit barn har rigeligt at forholde sig til i hverdagen, så du derfor ønsker at give dit barn et pusterum, hvor der er ro, nærvær og tid til fordybelse og ingen forventninger er. Hvor det det kun handler om at være den man er, lære sig selv bedre at kende, have det sjovt og få et fællesskab med andre børn.


Har savnet et fritidstilbud hvor dit barn ikke kun er fysisk aktiv og får motion, men hvor barnet styrkes indefra. Fordi du tror på det er mindst lige så vigtigt, at der også fyldes på de indre depoter, for at være glad og sund på alle planer.


Du ønsker at dit barn fx kan blive klogere på; ”hvem er jeg”, ”hvad er jeg god tid”, ”hvad mærker jeg”, ”hvad føles rigtigt for mig” og ”hvornår er det rigtigt for mig at sige fra”.


Ønsker at introducere dit barn for konkrete trivseløvelser, redskaber og viden, der øger bevidstheden og forståelsen for egne mekanismer og som er med til at styrke dit barns fundament.

“Magic is believing in yourself,
If you can do that, you can make anything happen”

Johann Wolfgang von Goethe

PRAKTISKE INFORMATIONER

ALDERSGRUPPE:

Drenge og piger mellem i alderen 7-15 år opdelt i to aldersgrupper (max 10-12 børn pr. hold).

Børn mellem 7-10 år:
Fokus for dette hold er: leg, glæde, selvværd, styrke bevidstheden, finde indre ro og balance, herunder: Hvem er jeg?, Hvor går mine grænser?, Hvad gør mig særlig?, Hvordan håndterer jeg mine følelser – også når de ikke er rare? Hvad gør mig glad?. Vi laver mange forskellige lege og øvelser, taler om energi, hvad er følelser, sanser, positiv tankegang og meget andet.
Værktøjer: børnelege der styrker selvværdet, små meditationer, visualiseringsøvelser, små yoga-øvelser, EFT (emotional freedom technique), gruppe-øvelser der styrker fællesskabet, brug af børne-trivsels-kort, positiv dagbog og meget andet.

Unge mellem 11-15 år:
Fokus på dette hold er: glæde, selvværd, øget bevidsthed og personlig udvikling, herunder: Hvad gør mig helt særlig?, Hvor går mine grænser?, Hvad gør mig glad?, Hvordan fylder jeg mit liv med det der gør mig allermest glad?, Hvordan kan jeg omvende negative tanker til positive? Hvordan kan jeg forandre en ubehagelig følelse i kroppen til en god følelse?
Værktøjer: personlig udvikling gennem både individuelle øvelser og gruppeøvelser. De fysiske øvelser hvor vi bruger kroppen og får mærket efter hvad fortæller min krop mig? Øvelser der skaber ro og balance i krop & sind, EFT (Emotionel freedom technique), meditationer, visualiseringøvelser, positiv dagbog, to og to øvelser og meget andet.

Der kræves absolut ingen forudsætninger for at deltage, blot et åbent sind.

HOLDSTART:

Nye hold startes op torsdag d. 26. september 2019 og løber frem til midt november (8 gange):

♦ Kl. 16.30-18.00: drenge og piger i alderen 7-10 år

♦ Kl. 18.30-20.00: drenge og piger i alderen 11-15 år

Du er velkommen til at kontakt mig for flere informationer: mia@livetsunivers.dk

ANTAL GANGE:

I alt 8 gange á halvanden time pr. gang, inkluderet en kort pause, hvor der serveres sunde snacks for børnene.

DATOER i 2019:

Torsdag d. 26. september (uge 39)
Torsdag d. 3. oktober (uge 40) NB. denne gang er fra kl. 17.30-19
Torsdag d. 10. oktober (uge 41)
(Ingen Børnecirkel i uge 42 pga. vinterferie)

Torsdag d. 24. oktober (uge 43)
Torsdag d. 31. oktober (uge 44)
(Torsdag d. 7. november i uge 45 er der ikke Børnecirkel)
Torsdag d. 14. november (uge 46)

Torsdag d. 21. november (uge 47)
Torsdag d. 28. november (uge 48) 
– afslutning

TILMELDING:

For at tilmelde dit barn til Børnecirklen, bedes du udfylde formularen til højre herfor og tryk send, så ryger den direkte ind i min indbakke. Du modtager med det samme en bekræftelse på din mail. Derefter modtager du indenfor ca. 48 timer et velkomstbrev med nærmere detaljer samt en faktura. Da der er begrænsede pladser på holdet, er det først til mølle princippet.

NB. Hvis dit barn har særlige udfordringer, er det vigtigt vi taler sammen inden tilmelding, da jeg gerne vil vurdere, hvorvidt det vil være det rigtige forløb til dit barn. Det, ud fra at sikre, at dit barn bliver mødt med de behov han eller hun har.

BETALING:

Prisen er 2.000,- kr. for 8 x 1½ times session. Ønsker du betalingen opdelt i to rater, bedes du skrive det i kommentarfeltet når du udfylder tilmeldingformularen, så sørger jeg for beløbet deles op.

Alle informationer vedr. betalingsmåder modtager du i fakturaen.

BETINGELSER:

Deltagelse på forløbet omfatter alle 8 gange a 1½ times varighed, dvs. at du binder dig til hele forløbet ved betaling/ tilmelding. Pengene refunderes ikke.

STED:

Børnecirklen finder sted i en rigtig hyggelige sal i Lille Yoga Hus på Amager: https://lilleyogahus.dk/

ADRESSE:

Lille Yoga Hus, Nyrnberggade 21, 1. sal, 2300 København S.

Find på google kort.

TILMELD DIT BARN TIL BØRNECIRKEL 

  Børn mellem 7-10 år (start torsdag d. 5. september kl.16.30-18)Unge mellem 11-15 år (start torsdag d. 5. september kl.18.30-20)

  KONTAKT INFO PÅ FORÆLDER:
  INFO PÅ DIT BARN:

  Livetsunivers.dkFacebook (eller andre sociale medier)BrochureVenner og bekendteAndet

  OM MIG

  Jeg brænder virkelig for, at være med til at skabe et FRIRUM med mere GLÆDE, nærvær, ro og tid til fordybelse for børn. Hvor de gennem meditation, øvelser og leg mærker hvor værdifulde de er og hvor vigtigt det er at kunne mærke og holde af sig selv, for at mærke glæde, kunne navigere og skabe sig det liv man ønsker. Hvis ikke vi mærker vores eget værd og har tillid til egne evner, kan det være svært at være i livet og trives helt.

  Jeg tror på, vi får de sundeste, gladeste og stærkeste børn – og senere hen unge mennesker – ved at styrke hele deres fundament indefra og fra de er helt små. Mit ønske er, at det bliver en naturligt fokus, lige så vel som det at gå til fx fodbold, gymnastik eller spejder.

  Den dybe passion for at hjælpe børn, gjorde at jeg sagde mit gode faste job op, for at hellige mig projekter hvor børns trivsel er i højsædet. Ud over børnecirklerne, så giver jeg behandlinger i EFT, TFT og Bach remedies, hvor jeg bruger min fintunet intuition, til at mærke hvordan jeg bedst hjælper de mennesker der kommer til mig med forskellige udfordringer. Sideløbende har jeg – sammen med en samarbejdspartner – udviklet en Børne-app der snart lanceres i Danmark. Den har til formål at løfte børn trivsel vha. forskellige trivselsværktøjer, leveret fra nogle af de dygtigste børneeksperter i Danmark.

  Jeg glædes hver dag helt ind i hjertet over de spændende projekter, hvor jeg får lov at bidrage til børns trivsel.

  Gennem de sidste 20 år har jeg taget flere uddannelser og kurser, der har udviklet mig personligt og gjort mig bevidst om hvor vigtigt det er, at vi plejer både krop, sind & sjæl lige meget, for at trives bedst muligt i vores liv. Den viden, sammenholdt med den største læring jeg har gennemgået – og stadig gennemgår – ved at være mor til to dejlige børn, har jeg længe haft lyst til at kombinere, for at hjælpe børn med et positiv afsæt. Hver dag er mine børn mit ydre spejl, i at være den bedste udgave af mig selv. De vil altid være mine ultimative største læremestre.

  Jeg GLÆDER mig til at møde dig og dit barn.

  Kærligst,
  Mia