Frihed – til at være den du er, inderst inde

Ved at slippe uforløste følelser og gamle overbevisninger, der begrænser dig

Behandlinger

Har du følelsen af at sidde fast i dit liv og har svært ved at finde ind til roden af de følelsesmæssige udfordringer, som hindrer dig i at skabe det liv du drømmer om? De udfordringer vil jeg gøre mit bedste for, at hjælpe dig med at finde frem til og slippe, så du kan nå ind til din egen styrke og nemmere skabe det liv du drømmer om.

Det gør jeg ved hjælp af behandlinger med TFT (Tankefeltsterapi) & EFT (Emotionel Frihedsteknik), kombineret med min viden og værktøjer fra mine uddannelser som META Health Practitioner, Bach Terapeut sammen med min fintunede intuition.

Revolutionerende metode med stor succesrate

TFT (Tankefeltterapi) & EFT (Emotionel Frihedsteknik) er en revolutionerende metode, som vender op og ned på tidligere dogmer om, hvor lang tid det tager at lindre psykiske og fysiske problemer. Metoden er skånsom, virker meget hurtigt og har en høj grad af succes.

Da metoden er uden bivirkninger, er der ingen grænser for, hvad den kan bruges til af symptomer af både psykisk eller fysisk karakter. TFT & EFT er effektive redskaber, der formår at forbinde det følelsesmæssige med det fysiske og kommer helt ned og reparerer kroppens cellehukommelse. Når der arbejdes med et fysisk symptom, findes det følelsesmæssige symptom der ligger bag. Når den følelse forløses, har det automatisk en positiv effekt på det fysiske symptom.
Ifølge meridianlæren, som er en ældgammel kinesisk model, så opstår et symptom/ubehag når vores meridianer har en over- eller en underenergi. Det fysiske eller psykiske symptom opleves, fordi kroppen formidler cellernes ubehag.

I en argentinsk undersøgelse af klienter med angst oplevede 90% en bedring, mens 76% blev symptomfrie med TFT. Metoden er endvidere nu godkendt som en evidensbaserede behandlingsform i USA.

Her er nogle eksempler på, hvad man kan behandle med TFT/ EFT:

 • Lavt selvværd
 • Stress
 • Fly- eller tandlægeskræk
 • Koncentrationsbesvær
 • Fobier
 • Skyldfølelse
 • Jalousi
 • Angst, fx eksamensangst eller angst for at tale foran større forsamlinger
 • Sorg/ kærlighedssorger

Og meget andet…

Behandlingen

TFT & EFT kombinerer Østens viden om kroppens meridianbaner med samtaleterapi. Kroppens energibaner, kendt fra akupunktur, stimuleres ved at man ”tapper” bestemte steder på kroppen, samtidig med klienten fokuserer på sit ubehag. TFT (Tankefeltsterapi) er udviklet gennem 25 års forskning, af den amerikanske psykolog Dr. Roger Callahan tilbage i 1980. I 1993 udviklede hans mest succesrige elev, Gary Graig, en version af teknikken, den såkaldte EFT (Emotional Freedom Technique).

Forskellen mellem TFT & EFT

I TFT tapper man på akupunkturpunkterne i en bestemt rækkefølge, udefra hvilken følelse/problem der er årsagen. I EFT tapper man alle punkterne i en vilkårlig rækkefølge, samtidig siger man nogle bestemte sætninger, som beskriver det problem der arbejdes med. Begge metoder er særdeles effektive og benytter de sammen punkter på kroppen, som man let tapper på, samtidig med klinten fokuserer på problemet.

Hvordan foregår behandlingen

Behandlingen starter med en indledende samtale, hvor jeg spørger ind til det du ønsker at slippe. Når det står klart for mig, hvor roden af udfordringen stammer fra, går jeg i gang med behandlingen. Jeg arbejder altid kun med én udfordring af gangen, for ikke at blande tingene sammen. Du sidder i en stol under hele behandlingen og er ved fuld bevidsthed, mens jeg ”tapper” på bestemte punkter på dine meridianbaner. Allerede efter første behandling vil du typisk kunne mærke en bedring og i nogle tilfælde også have sluppet den uforløste følelser vi arbejdede med. Andre gang vil der skulle flere behandlinger til, før tingene helt slipper. Det er individuelt og kommer helt an på hvad du kommer med af udfordringer.

De fleste er trætte efter en behandling, da kroppen har sluppet gamle følelser.

Afklaring af problemet

Som klient kan du spare tid, hvis du har skrevet noter til følgende spørgsmål hjemmefra og medbringer dem til sessionen:

 • Hvordan og hvornår opstod dit ubehag? (jo mere konkret jo bedre)
 • Hvor højt er dit ubehag på en scala fra 0-10? (0=ingen ubehag og 10=max ubehag)
 • Har du modtaget behandling for det? (egen læge, hospitalet, terapeuter eller andet?)
 • Hvis, har behandlingen hjulpet?
 • Har du taget eller tager du medicin pga. dit ubehag? (hvad tager du og hvor meget?)
 • Hvorledes begrænser din udfordring dig i dit liv? (i hvilke situationer og hvad sker der?)

Priser (inkl. moms)

En session af ca. 75-90 min. varighed:    850 kr. inkl. moms (første session koster 950kr. inkl. moms, da den altid tager lidt længere tid)

Allerede efter første behandling vil du kunne mærke en bedring, i forhold til det vi har arbejdet med. I hvor høj grad, afhænger af hvor klar du er, til at slippe de udfordringer du gerne vil arbejde med.

Behandlingerne foregår i Københavnområdet. Kontakt mig venligst for nærmere info her.

Kilde: www.mygind.dk